Yrityspalvelut

Oletko harkinnut päivittää yrityksesi teknillistä infrastruktuuria mutta et itse tiedä mitä tai miten tehdä? Tässä tapauksessa on hyvä varata yrityskäynti ja käydä läpi teidän toivomuksia ja tarpeita, ensimmäinen tapaaminen/kartoitus antaa meille käsitteen siitä mitä tarvitaan ja koska.
Jos kyseessä on isompi projekti kannattaa varata enemmän aikaa jotta voimme käydä läpi kaikki olennaiset yksityiskohdat.

Koska olemme Telian jälleenmyyjiä voit helposti myös hoitaa yritysinternet yhteydet sekä palvelulaitteiden tilaaminen meidän kautta eli ota rohkeasti meihin yhteyttä niin autamme.
Voi myös olla että sinulla on hektinen päivä työpaikalla ja työkoneesi sammui kesken työntekoa etkä pääse tuomaan tietokoneesi meille huoltoa varten, soita meille, varaa aika ja me tulemme auttamaan sinua. Hyvällä tuurilla ongelma ratkotaan paikanpäällä mutta jos koneesi vaatii lisätoimenpiteitä niin viemme tietokoneesi toimistollemme ja toimitamme korjatun tietokoneen teille.

Miksi ja miten?

Tietojärjestelmien säännöllinen ylläpito auttaa järjestelmiä toimimaan sujuvammin ja vähentää niiden hajoamisriskiä. Hyvin hoidetussa IT-ympäristössä on varmistettava, että henkilökunnallasi ja yritykselläsi ei ole teknologian esteitä, jotka haittaavat tuottavuutta ja johtavat myös tukikustannusten laskuun.

Aloitetaan perustietotekniikan ylläpidosta: tähän kuuluu muun muuassa vanhojen tiedostojen arkistointi, päällekkäisten tiedostojen poistaminen, tilan vapauttaminen, järjestelmien ja virustentorjunnan päivittäminen ja korjaaminen. Nämä kohteet eivät tunnu kovin pahoilta jättää jonkin aikaa rauhaan, mutta… Jos näitä jätetään liian kauan unholaan, ne voivat johtaa pieniin ongelmiin, joilla on suuri vaikutus. Hoitamattomat tiedostot ja tallennusjärjestelmät voivat johtaa hitaisiin palvelimiin ja tallennuslaitteisiin ja aiheuttaa tallennusongelmia tulevaisuudessa.

Vaikka tietokoneen käynnistysajan lyheneminen tai palvelimen käyttämiseen kuluva aika tuntuu vähäiseltä, se voi kuukausien aikana johtaa henkilöstön tuottavuuden huomattavaan menetykseen päivittäisten tehtävien suorittamisessa. Varaamattomat tai päivitetyt järjestelmät tai virustorjunta voi johtaa haitalliseen pääsyyn järjestelmiin tunnistettujen haavoittuvuuksien ja näennäisesti viattoman näköisen verkkosivuston kautta.

On myös tärkeää tietää, että IT-ylläpito ei ole vain tietokoneellasi tai palvelimillasi suoritettavia säännöllisiä tehtäviä, vaan se sisältää myös IT-dokumentaation. Liian usein tämä jätetään huomiotta ja kun jokin menee pieleen järjestelmässäsi … minne menet hankkimaan tietoa järjestelmistä ja niiden asetuksista?

Säännöllinen perushuolto auttaa pidentämään palvelimiesi ja työasemiesi ikää ja vähentämään seisokkien tai suorituskykyongelmien todennäköisyyttä. Oletko tietoinen siitä, että IT-järjestelmiäsi ylläpidetään ja että infran dokumentaatio on ajan tasalla?

Jos olet vastannut ei tähän kysymykseen, ota meihin yhteyttä saadaksesi ilmaisen konsultaation.

Anna meidän työskennellä kanssasi varmistaaksemme, että järjestelmät toimivat oikein. Se on oikeutesi että tietotekniikkasi toimii sinulle eikä sinua vastaan.

Ota yhteyttä!

Paraisten toimipiste

Ålöntie 7, 21600 Parainen
Arkisin 10.00 - 17.00 La 10.00 - 14.00
+358 40 582 9704
info@a-t.fi