Palvelumme yrityksille Suomessa:

Etätukipalvelu *Suosituin!*

Onko IT-huolia ja kaipaat heti apua? Soita meille, niin hoidetaan homma kuntoon!

Palvelunumeron hinta ma-pe klo 9-17:00 ja la klo 10-14:00 1,98 € per min. + pvm/mpm. Muina aikoina 3,96 € per min. + pvm/mpm.

Korjaamme vian
paikan päällä

Joskus on haasteellista hoitaa vikatilanne etänä, joten tulemme hoitamaan pienlaitteiden huoltokäynnit paikan päälle kuten esim. tietokoneet, tulostimen asennukset ja vianetsinnät (V-S alue).

Palvelemme arkisin klo 9-17:00 tai muina aikoina sopimuksen mukaan.

Soita ja varaa aika!

Laitehuollot
Paraisilla

Ajatko toimipisteemme ohi? Jätä samalla tietokone, puhelin tai muu pienlaite korjaus- tai huoltopalveluun. Vain ajanvarauksella.

Palvelemme arkisin klo 9-17:00.

Räätälöidyt
palvelut

Etätukipalvelun lisäksi meiltä saatte laajat palvelut yrityksen IT-maailman hoitamiseen. Voimme toimia ulkoistettuna IT-osastona ja pidämme huolta verkoistanne ja ohjelmistojenne päivityksistä.

Palvelemme arkisin klo 9-17:00
ja tarvittaessa 24/7!
Soita ja kysy lisää!

Kaipaatko heti apua? IT-etätuki auttaa!

Sähköposti ei toimi

En tiedä mikä vikana

Internet ei toimi

Haluan opetusta

Salasana hukassa

Ohjelma ei käynnisty

Tiedosto hukassa

Puhelin ei toimi

Tulostin ei toimi

Tietokone on hidas

Tietokone ei käynnisty

Modeemi kaatuu

Soita meille niin korjataan vika yhdessä - etänä!

Palvelunumeron hinta ma-pe klo 9-17:00 ja la klo 10-14:00 1,98 € per min. + pvm/mpm. Muina aikoina 3,96 € per min. + pvm/mpm.

Palvelunumeron hinta ma-pe klo 9-17:00 ja la klo 10-14:00 1,98 € per min. + pvm/mpm. Muina aikoina 3,96 € per min. + pvm/mpm.

Miten IT-etätukipalvelu toimii?

Oli vikatilanne sitten tietokoneessa, tulostimessa puhelimessa tai missä tahansa laitteessa mikä on yhteydessä nettiin, niin me autamme! Ota rohkeasti yhteyttä alla olevaan numeroon, niin hoidetaan asia kuntoon. Näin yksinkertaista ja nopeaa!

TeamViewer-ohjelma

Käytämme luotettavaa TeamViewer-ohjelmaa luodaksemme turvallisen etäyhteyden tietokoneeseesi, tällä tavoin pääsemme etsimään kadonneen tiedoston tai kartoittamaan tietokoneen vikatilanteen.

Lataa maksuton, turvallinen ohjelma täältä:
https://www.teamviewer.com/en-us/download/windows/

Meiltä saat aina henkilökohtaista ja inhimillistä apua. Palvelemme yritys- ja kuluttaja-asiakkaita ilman pitkiä jonotusaikoja!

Vi betjänar även på svenska!
We also serve in English!

Meistä

Meidät tunnetaan jo yli 10 vuoden ajalta henkilökohtaisesta IT-palvelusta ja olemme helpottaneet satojen asiakkaiden työpäiviä ympäri maailmaa, jopa 24/7!

Meidän tavoitteenamme on rakentaa pk- ja kasvuyrityksiin räätälöity, läpinäkyvä, turvallinen ja helposti lähestyttävä IT-maailma niin, että jokainen sen ymmärtää.

Asiakaslupauksemme on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja ratkaista asiakkaan IT-ongelmat välittömästi. Toimistomme sijaitsee kauniissa Turun saaristossa, Paraisilla ja meillä on täältä ilo palvella asiakkaita etänä ja tarvittaessa tulemme paikan päälle.

Myös he luottavat meihin

13 v.

Parainen

Asiakkaita ympäri maailmaa

6 henkilöä

yli 12.000 suoritettua työtä ja tilausta

Henkilökohtaista ja inhimillistä palvelua - aina. Tämä on lupaus!

Ålöntie 7, 21600 Parainen
Asiakaspalvelu +358405829704
Y-tunnus: 2034944-5
info@a-t.fi

© ArchipelagoTechnics. 2024