Palvelut

Tietokoneet ovat joka kodissa sekä työpaikalla kovassa käytössä ja niiden kunnossapito välillä on elintärkeää. PC-huollot ovat meille päivittäistä työtä, oli kyseessä sitten ohjelmisto- tai komponenttiviat. Myös uusien koneiden käyttöönotto ja tarvittavien tiedostojen kopiointi vanhasta koneesta on osa palveluitamme.

Huollamme tietokoneita sekä Paraisilla, että Turussa ja jos tarvitset apua, konsultaatiota tai hinta-arvion ota meihin yhteyttä. Teemme myös koti- ja yrityskäyntejä, tutustu lisää tästä.

Säännöllinen PC-huolto takaa turvallisen käytön ja pidentää tietokoneen käyttöikää. Tietokoneen toimivuus kotona ja yrityksissä on nykyään tärkeää, joten konetta kannattaa huoltaa ennen, kuin isompia ongelmia tulee. Tietokonehuolto ja tämän kautta käyttöiän pidentäminen on myös ympäristöystävällistä, koska tällöin ei tarvitse ostaa uutta tietokonetta, vaan riittää, että tuot tietokoneesi meille ja voimme piristää sen vaikkapa SSD-kloonauksella.

PC-huolto tarkoittaa sitä, että koneen mekaanisesti, vaihdamme lämpötahnan prosessorille, puhdistamme koneen käyttöjärjestelmän, poistamme haittaohjelmat sekä päivitämme ohjelmistot.
Tarvittaessa päivitämme lisämaksusta käyttöjärjestelmän, kuten Windows 10 tai muuta ohjelmistoa ja asennamme ne sinulle jos tarvitset apua.

Uuden tietokoneen käytönotossa on hyvä antaa meidän konfiguroida tietokone, jotta kaikki on optimoitu ja oikein asennettu. Esimerkiksi Windows käyttöjärjestelmän oletusasetuksissa pyörii yleensä paljon taustaohjelmia, jotka syövät resursseja ja hidastavat tietokonetta huomattavasti.
Jos ostat uuden tietokoneen ja haluat säästää tiedostot sekä ohjelmat vanhasta tietokoneesta voimme siirtää ne samalla, jotta pääset käyttämään uutta tietokonetta murheettomasti, tämä on tarjoamamme ”Avaimet käteen paketti”.

Jos tietokoneellesi tai muulle laitteelle on tapahtunut vahinko ja tarvitset vakuutusyhtiölle kirjallisen kustannusarvion, niin saat myös sen meidän kauttamme. Tässä tapauksessa tuot tietokoneesi tai laitteesi meille ja kirjoitamme lausunnon vakuutusyhtiölle odottaessasi Kysymyksiä ja ehdotuksia voit esittaa ottamalla meihin yhteyttä tästä.