Archipelago Technics on digitaalimaailmaan keskittynyt edullinen verkkokauppa, jota pyöritetään intohimoisesti digitaalilaitteisiin suhtautuvalla ryhmällä. Me emme pidä keskusvarastoa, joten hintamme ovat aina edulliset, mutta toimitusaikamme ovat silti nopeat 2-5 arkipäivää.
Sivustomme on työn alla: osa infosta puuttuu, mutta tilaukset onnistuvat sähköpostitse, Facebookin kautta tai puhelimitse!

Archipelago Technics grundades 2010 pga att det än idag  är mycket svårt att använda sig av hemdatorer samt övrig teknisk utrustning men ändå kräver samhället av oss att de bör användas  till nästan alla vardagliga rutiner. De finns i hushållet, på jobbet, i butiken, i fritiden och i egen bakficka vardagligen. Och vi vet inte vad allt vi kan göra med dem eller så vågar vi inte. Och fakta är att de sällan fungerar som vi vill.

Archipelago Technics grundades för att få den “vanliga människan” att istället för att stå ockh skaka vid startlinjen av teknikens väg tryggt kunna vandra hela sträckan till slut och fortfarande känna sig nöjd över att ha kunnat göra allt denna önskade sig samt lite till.

Archipelago Technics reparerar, uppdaterar samt förbättrar kundernas utrustningar men strävar till att kunden får en sådan utrustning till hands som fyller deras krav ekonomiskt, praktiskt men framförallt på ett enkelt sätt som alla förstår. Vårt job är att vägleda den “vanliga konsumenten” på ett sådant sätt att han förstår vad vi pratar om och vågar be om mera. Detta sker genom utbildning samt genom personlig konsultering på en nivå som inget annat företag i världen ger .

Vi kommer hem till kunder och hjälper, vi tar emot kunder på  kontoret samt ger kunder en stor roll i varje ärende eftersom han får vara med och påverka samt hans åsikt väger tyngst i varje ärende.

Archipelago Technics lyfter fram de bästa komponenterna,  bästa mjukvaran,  bästa tillbehören , bästa lösningarna samt framför allt den bästa kundservicen. Vad gör en kund med utrustning då han varken vet hur den fungerar eller hur han får hjälp med den.
 
Konceptet skiljer sig från de andra på grund av att vi anpassar komponenter från olika prisklasser  i de bästa tänkbara lösningarna.  Dessa kategorier är:

AT- Economical > För dig som inte vill spendera hela förmögenheten på datorer men ändå för ett förmånligt pris får en utrustning som fyller alla krav.

AT-Pro > För dig som vill investera  lite mera ut på din utrustning men som också efter 3 år kan säja att det verkligen lönade sig. Här har vi valt med stor omsorg de bästa grejorna vilka har fått de bästa revyerna samt vunnit de bästa priserna. Vi pratar om en utrustning som man lugnt kan visa upp åt kompisarna.

AT-Exclusive >  Bara det bästa som finns på marknaden. Här får man “töja på lädret” men när det skall fungera snabbt,  utan problem, effektivt  samt se snyggt ut så är det tyvärr direkt en kostnadsfråga . Men du kommer att vara nöjd och dina kamrater avundsjuka.

Vår PC-Service är unik. Den baserar sig på över 10-års erfarenhet av underhåll, montage samt felsökning och anpassar sig till alla operativsystem. Vi kan garantera att prestandan höjs samt att kund som kund är nöjd med resultatet och får en lösning som tillfredställer.  Och vi betjänar från morgon till kväll så att ingen skall känna sig ensam och övergiven.