Hyökkäyskartoitus

Kiinnostaisiko saada selville kuinka riskialtis yrityksenne IT-infra on hyökkäyksille?

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä mikä on nykyinen tilanne! 

Viime aikoina on paljon puhuttu yritysten IT-infran turvallisuudesta ja lisääntyneistä hyökkäysten mahdollisuuksista eikä syyttä, koska verkkoihin kohdistuu hyökkäyksiä jopa kaksi hyökkäystä per sekunti. Pahimmassa tapauksessa hyökkääjä on jo sisällä seuraamassa tilannetta, niin, että siitä ei olla tietoisia. Hyökkääjä vain odottaa oikeaa hetkeä, milloin hyökätä.”

Mietityttääkö yrityksen IT-infran turvallisuus?

Viime aikoina on paljon puhuttu yritysten IT-infran turvallisuudesta ja lisääntyneistä hyökkäysten mahdollisuuksista eikä syyttä, koska verkkoihin kohdistuu hyökkäyksiä jopa kaksi hyökkäystä per sekunti. Pahimmassa tapauksessa hyökkääjä on jo sisällä seuraamassa tilannetta, niin, että siitä ei olla tietoisia. Hyökkääjä vain odottaa oikeaa hetkeä, milloin hyökätä.

Me Archipelago Technicsillä teemme yrityksille hyökkäyskartoituksia, missä analysoimme ennakkoon todellisen hyökkääjän aikeet ja hyökkääjän mahdollisuudet päästä yrityksen IT-infraan käsiksi.

Palvelumme lopputuloksena yritys saa IT-infran mahdolliset haavoittuvuudet ja toimenpide-ehdotukset riskianalyysiraportteineen.

Miten toteutamme hyökkäyskartoituksen?

Teemme luvallisen nk. penetraatiotestauksen (eng. penetration testing), hyökkäyskartoituksen haluamallesi verkolle käyttämällä siihen suunniteltua hyökkäysohjelmaa. Hyökkäyskartoituksella pyritään kartoittamaan riskialttiit kohteet, mikä kiinnostaa hyökkääjää. Meidän hyökkäyskartoituksemme on todellinen, mutta ilman riskiä!

Miten prosessi etenee käytännössä? (Malliesimerkki)

Analysointikeskustelu (0,5 h)

Analysointikeskustelussa tutustutaan yrityksen IT-infraan sekä analysoimme eri hyökkäysmahdollisuudet (ulkoiset ja sisäiset)

Hyökkäyskartoitus (2h - 48h)

Analysointikeskustelun jälkeen tehdään hyökkäyskartoitus riskialttiisiin kohteisiin käyttämällä hyökkäysohjelmaa​

Lopputulos (0,5 h)

Hyökkäyskartoituksen jälkeen laaditaan toimenpide-ehdotus ja riskianalyysiraportti havaituista puutteista ja uhista

Kenelle palvelu sopii?

Kaikille yrityksille ja yrityksen IT-vastuuhenkilöille (toimitusjohtajat, IT-päälliköt, IT-tiimi), jotka ovat kiinnostuneita saamaan selville IT-infran turvallisuuden tilan.

Kiinnostuitko?

Soita meille heti nro +358 40 582 9704 tai jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme pian yhteyttä.

Teemme puhelimitse veloituksettoman pikariskikartoituksen (15 min).

Henkilökohtaista ja inhimillistä palvelua – aina. Tämä on lupaus!

Copyright 2023 © All rights Reserved.