Huoltokäynti kotiin / mökille tai töihin

Silloin kun viat, ongelmat ja tilanteet sitä vaativat. Huoltokäynti kotiin, mökille tai työpaikalle on kätevä ja edullinen ratkaisu.

Kotikäynti

Välillä voi olla tietokone ongelmia mutta et pääse liikkeeseemme paikanpäälle, ei hätää, teemme kotikäyntejä tarvittaessa. Esimerkiksi ison pöytäkoneen raahaaminen paikasta toiseen voi olla melko työläistä mutta me hoidetaan se puoli jottei sinun ei tarvitsisi sitä miettiä. Joskus ongelma ratkaistaan paikanpäällä sinun luona tai viemme tietokoneen meidän konttoriin korjattavaksi, joka tapauksessa et tarvitse murehtia logistiikasta sillä me olemme täällä apunasi. Suuremmat operaatiot kuten esimerkiksi SSD-kloonaus tai PC-huolto suoritetaan meidän konttorilla sillä ne vievät paljon aikaa ja vaativat monta eri työkalua. Yleinen ongelma kotona voi olla internet ongelma eli jostain syystä ei netti pelaa ja et tiedä mistä aloittaa, tilatessasi kotikäynnin kartoitamme ongelman, ratkaistaan ongelma sekä selitetään sinulle tasan tarkkaan mitä on tapahtunut ja miten vältät samantapaisia ongelmia tulevaisuudessa. Osien hankinnat sekä laitteiden tilaaminen kotonasi jos et pääse konttorillemme. Kotikäynti on sopiva vaihtoehto esimerkiksi eläkeläisille tai asiakkaille joilla ei ole omaa autoa, tämä ei tietenkään tarkoita sitä että jos omistat auton tai et ole eläkkeellä ettet voisi tilata kotikäyntiä, autamme joka tapauksessa. Mikäli työt tehdään kotonasi muista että voit myös hyödyntää kotitalousvähennystä. Varaa kotikäynti tästä ja sovimme sopivan päivämäärän tapaamiselle.

Kotikäynneillä hoituu monta eri asiaa kätevästi kuten esimerkiksi:

-Tietokoneen asennus

-Internetin asennus ja konfiguraatio

-Tulostimien asennus sekä vianmääritys

-Kotiteatterin asennus

ja paljon muuta. Koska olemme Telian jälleenmyyjä voimme myös hoitaa liittymäpäivitykset, uusien liittymien hankinnat sekä laitteiden tilaaminen kotonasi jos et pääse konttorillemme.

Kotikäynti on sopiva vaihtoehto esimerkiksi eläkeläisille tai asiakkaille joilla ei ole omaa autoa, tämä ei tietenkään tarkoita sitä että jos omistat auton tai et ole eläkkeellä ettet voisi tilata kotikäyntiä, autamme joka tapauksessa.
Mikäli työt tehdään kotonasi muista että voit myös hyödyntää kotitalousvähennystä.
Varaa kotikäynti tästä ja sovimme sopivan päivämäärän tapaamiselle.

Ota yhteyttä!

Paraisten toimipiste

Ålöntie 7, 21600 Parainen
Arkisin 10.00 - 17.00 La 10.00 - 14.00
+358 40 582 9704
info@a-t.fi