Ajankohtaiset uutiset

21.11.2023

Kivijalkamyymälä auki vain ajanvarauksella

Vuodet, jotka olemme saaneet viettää kanssanne, ovat olleet meille erityisen arvokkaita. Tavoitteenamme on aina ollut tarjota teille parasta mahdollista tukea ja apua IT-huolienne parissa. Arvostamme suuresti luottamustanne ja olemme iloisia, että olette valinneet meidät kumppaniksenne tietotekniikkaan liittyvissä asioissa.

Haluamme ilmoittaa teille, että kivijalkamyymälämme on jatkossa auki vain ajanvarauksella 1.1.2024 alkaen. Tämä muutos antaa meille mahdollisuuden keskittyä entistä paremmin tarjoamaan laadukasta ja yksilöllistä palvelua juuri teille.

Vaikka myymälämme ovet sulkeutuvat, haluamme kuitenkin varmistaa, että saatte edelleen tarvitsemaanne apua ja tukea. Jatkossa palvelemme teitä etänä sekä tarvittaessa yritys- tai kotikäynneillä Varsinais-Suomen alueella. Voitte myös tuoda laitteenne huoltoon, kunhan sovitte siitä etukäteen soittamalla asiakaspalveluumme +358405829704.

Olemme täällä teitä varten, ja pyrimme edelleen tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Kiitos vielä kerran luottamuksestanne – se merkitsee meille paljon. Kasper Kronberg, toimitusjohtaja Archipelago Technics Oy

9.10.2023

Tekoäly uhkaa yksityisyyttäsi matkien läheistesi ääntä

Tekoälyn äänimatkimisen nousu on tuonut esiin uudenlaisen uhan yksityisyydelle. Kuvittele vastaanottavasi puhelun läheiseltä henkilöltä ja saatkin tietää, että puhuja onkin tekoäly, joka matkii ääntä uskottavasti. Tämä ei ole enää futuristinen skenaario, vaan todellinen uhka, joka voi johtaa henkilökohtaisten tietojesi paljastumiseen.

Äänimatkimista käytetään yhä enemmän kalasteluhuijauksissa, joissa pyritään hankkimaan arkaluonteisia tietoja. Identiteettivarkaudet ja taloudelliset petokset ovat tämän tekniikan mahdollisia seurauksia. Näiden riskien tiedostaminen on ensiarvoisen tärkeää omien tietojen suojelemiseksi.

Mitä voimme tehdä suojautuaksemme? Ole todella tarkka mitä tietoja jaat ja kenelle sekä kyseenalaista aina miksi joku haluaa sinulta arkaluonteista tietoa.

Muista olla tarkkana ja sulje aina puhelin, mikäli soitto tuntuu epäasialliselta tai ei ole tilanteeseen sopiva! Soita ja kysy lisää!

13.9.2023

Turvallinen digitaalinen arki: Suojautuminen kyberhyökkäyksiltä

Tietoturva on nykypäivän digitaalisen arjen kulmakivi, ja sen merkitys korostuu entisestään kasvavan kyberuhkien myötä.

Miten voimme suojautua ja mitä konkreettisia askelia voimme ottaa varmistaaksemme tietoturvamme?

  1. Vahvat salasanat: Käytä aina vahvoja ja uniikkeja salasanoja eri palveluille. Salasanojen hallintasovellukset voivat tehdä tästä vaivatonta ja lisätä tietoturvaa.
  2. Päivitykset: Muista päivittää käyttöjärjestelmäsi, sovelluksesi ja ohjelmistosi säännöllisesti. Automaattiset päivitykset varmistavat, että tietoturva-aukot tukitaan nopeasti.
  3. Varmuuskopiot: Tee säännöllisiä varmuuskopioita tärkeistä tiedoistasi. Näin varmistat, että mahdollisessa hyökkäyksessä voit palauttaa tietosi nopeasti.
  4. Laite­suojaus: Käytä päivitettyä virustorjuntaohjelmaa ja vältä julkisia Wi-Fi-verkkoja, erityisesti käsitellessäsi arkaluonteisia tietoja.

Kyberhyökkäysten tyypit ja suojautuminen:

  1. Haitalliset sähköpostit: Ole varuillasi epäilyttävien sähköpostien suhteen. Älä avaa linkkejä tai liitetiedostoja, ellei lähettäjä ole varmasti luotettava.
  2. Identiteettivarkaudet: Älä jaa henkilötietoja epäluotettavissa tilanteissa. Tarkista verkkosivujen turvallisuus ennen tietojen antamista.
  3. Haittaohjelmat: Päivitä virustorjuntaohjelmasi säännöllisesti ja vältä epäilyttäviä tiedostoja tai linkkejä.
  4. Verkkosivujen kalastelu: Tarkista aina verkkosivujen URL ja vältä antamasta arkaluonteisia tietoja epävarmoille sivustoille.
 

Noudattamalla näitä perusohjeita voimme vahvistaa tietoturvaa arkipäivässämme ja suojella itseämme kasvavilta ja vakaviltakin kyberuhkilta. Yrityspäättäjä, muista kouluttaa myös henkilöstösi! Kaipaatteko apua näissä asioissa? Soita meille numeroon +358405829704, niin kartoitetaan teidän tilanne. Soita ja kysy lisää!

Meistä

Meidät tunnetaan jo yli 10 vuoden ajalta henkilökohtaisesta IT-palvelusta ja olemme helpottaneet satojen asiakkaiden työpäiviä ympäri maailmaa, jopa 24/7!

Meidän tavoitteenamme on rakentaa pk- ja kasvuyrityksiin räätälöity, läpinäkyvä, turvallinen ja helposti lähestyttävä IT-maailma niin, että jokainen sen ymmärtää.

Asiakaslupauksemme on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja ratkaista asiakkaan IT-ongelmat välittömästi. Toimistomme sijaitsee kauniissa Turun saaristossa, Paraisilla ja meillä on täältä ilo palvella asiakkaita etänä ja tarvittaessa tulemme paikan päälle.

Myös he luottavat meihin

13 v.

Parainen

Asiakkaita ympäri maailmaa

6 henkilöä

yli 12.000 suoritettua työtä ja tilausta

Henkilökohtaista ja inhimillistä palvelua - aina. Tämä on lupaus!

Ålöntie 7, 21600 Parainen
Asiakaspalvelu +358405829704
Y-tunnus: 2034944-5
info@a-t.fi

© ArchipelagoTechnics. 2024